Wist u dat van Arkel ook specialist is in internationale incasso?

Internationaal zakendoen vergt een goede kennis van de lokale gebruiken en wetgeving. Hetzelfde geldt voor het internationale incassotraject. Daarom worden internationale vorderingen verzorgd door de leden van het internationale incassonetwerk Sekundi. Dit is ons netwerk van zelfstandige, lokale incassospecialisten die u maximaal kunnen ondersteunen bij uw creditmanagementproces.

Sekundi

Bekijk onderstaande film van Sekundi:

Internationale incasso

Per land worden er verschillende lokale diensten aangeboden. Alle landen bieden u een (kosten)effectieve behandeling van uw debiteurenbeheer en incassoprocedures. Ook kunt u per land rekenen op additionele lokale expertises zoals juridisch advies, detachering van incassomedewerkers, advocatuur en gerechtsdeurwaarders.

Een overzicht van deze additionele diensten treft u aan op de internationale incasso pagina. Om een duidelijk aanspreekpunt te hebben voor alle communicatie rondom het internationale incassotraject werkt u bij Van Arkel samen met een contactpersoon die de spil is tussen u en onze buitenlandse collega’s. Met Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso heeft u één aanspreekpunt voor al uw nationale en internationale incassotrajecten!

Oprichters van Sekundi

Na jarenlange voorbereiding werd Sekundi CvbA op 31 oktober 2008 in Brussel opgericht. De oprichting van het Europese Incasso Netwerk was het gevolg van het initiatief van: Encash KG, Oostenrijk, GEVO, Frankrijk en Van Arkel Gerechtsdeurwaarders & Incasso B.V., Nederland.

Contact

Voor meer informatie over onze internationale incassodiensten en financiële aspecten kunt u contact met ons opnemen. In een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag over de toegevoegde waarde die het internationale incassonetwerk Sekundi voor u heeft. Wilt u meer weten over internationale incasso, de voorwaarden en tariefstelling? Bel dan naar 088-8252750 of stuur een e-mail naar Accountmanagement@vanarkelgdw.nl. Wij helpen u graag!

Direct uw buitenlandse vordering indienen

sekundi, vordering indienen, incasso internationaal, buitenlandse incasso

Dien direct hier uw vordering in.