Wist u dat? – Van Arkel is specialist op het gebied van huurincasso

Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso is expert in huurincasso en het bepalen en uitvoeren van een debiteurenbeleid voor woningbouwcorporaties.

Het laatste wat u wilt is onnodige kosten maken en ontruimingsprocedures. Wij zorgen voor meer controle op het huurincassoproces én voorkomen dat huurders (verder) in de problemen komen.

Van Arkel huurafdeling

Onze specialisten (juristen, incassomedewerkers en deurwaarders) kennen alle ins en outs van de branche en hebben uitgebreide kennis van de specifieke wet- en regelgeving. Onze opdrachtgevers hebben een vaste contactpersoon als eerste aanspreekpunt. Zo zijn we altijd direct bereikbaar en persoonlijk betrokken. Omdat we kennis en kunde bundelen, kunnen we onze klanten kwalitatief hoogwaardige dienstverlening bieden. Overigens zonder daarbij het maatschappelijke belang van de woningcorporatie uit het oog te verliezen. Wij denken graag met onze opdrachtgevers mee.

Bekijk onderstaande video:

Kennisdeling woningcorporaties

Wij verzorgen met regelmaat workshops en trainingen aan woningcorporaties. Dit zijn op maat gemaakte trainingen en workshops. Hier hebben onze opdrachtgevers baat bij, maar ook wij profiteren hiervan. Samen komen we zo tot de beste resultaten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over huurincasso? Bel dan naar 088-8252750 of stuur een e-mail naar Accountmanagement@vanarkelgdw.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.