Wijziging directiesamenstelling – Bestuurder Henk Bos volgt huidige algemeen directeur Helma Tosseram op

wijziging directiesamenstellingGraag willen we u informeren over een wijziging in de directiesamenstelling van ons bedrijf. Per 1 mei aanstaande bekleedt Henk Bos de functie van algemeen directeur van Van Arkel Gerechtsdeurwaarders. Hij neemt het stokje over van onze huidige algemeen directeur Helma Tosseram.

Henk Bos is reeds als aandeelhouder en bestuurder verbonden aan Van Arkel. Hij is dus al bekend met het reilen en zeilen van ons bedrijf. Henk zal per 1 mei de dagelijkse leiding van Van Arkel op zich nemen samen met het huidige managementteam.

Onder leiding van Helma heeft Van Arkel vele kwaliteitsslagen gemaakt en innovaties doorgevoerd, waaronder het voldoen aan het normenkader van ISAE type II. Daarom heeft ze aangegeven nu vol vertrouwen het stokje aan Henk Bos over te kunnen dragen.

Geen gevolgen voor de dagelijkse gang van zaken

De directiewijziging heeft voor de (debiteur)klanten en medewerkers van het gerechtsdeurwaarderskantoor geen enkel gevolg. Immers, het meerderheidsbelang en de zeggenschap lag ook vóór de wijziging al bij Henk als aandeelhouder en bestuurder . Van Arkel blijft als zelfstandige entiteit haar eigen (debiteur)klanten bedienen.

Vanzelfsprekend blijven directie en medewerkers van Van Arkel zich met grote betrokkenheid inzetten voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij zien veel innovatiekansen en blijven daarin investeren. Optimale processen en kwalitatief hoogstaande dienstverlening vormen voor ons de basis voor een succesvolle toekomst. Uiteraard wensen directie, MT en medewerkers Helma heel veel succes bij haar nieuwe uitdaging.

Neemt u bij vragen contact met ons op via accountmanagement@vanarkelgdw.nl of 088 – 8252750.

Met vriendelijke groet,

MT van Arkel