Medewerkers aan het woord

Gerechtsdeurwaarder en auditor Jasper van Urk: ‘Van Arkel staat in meerdere opzichten voor kwaliteit’

“In 2006 ben ik van een klein deurwaarderskantoor overgestapt naar Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso. Een organisatie die sterk is vertegenwoordigd in de deurwaardersbranche. Bij Van Arkel ben ik werkzaam als deurwaarder. Daarnaast ben ik auditor om de vastgelegde werkprocessen in de praktijk te toetsen. Mijn werkzaamheden als deurwaarder richten zich voornamelijk tot het ambtelijk werk, het betekenen van allerlei exploten, het doen van ontruimingen en het leggen van beslagen. Geen dag is echter hetzelfde waardoor het vak enorm boeiend is én blijft!”

‘Van Arkel staat voor kwaliteit’
“Van mijn overstap naar Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso heb ik zeker geen spijt gehad. Van Arkel staat in mijn ogen in meerdere opzichten voor kwaliteit. Zo is ons bedrijf gespecialiseerd in diverse sectoren, is er oog voor de vaardigheden en creativiteit van de medewerkers én is er een goed scholings- en loopbaanbeleid. De expertise van de medewerkers is immers de toekomst. Iets wat Van Arkel goed voor ogen heeft!”

Respect
“Een zaak oplossen naar tevredenheid van zowel de klant als de debiteur vind ik belangrijk. Oplossingsgericht te werk gaan met respect voor de wederpartij zal uiteindelijk het meeste resultaat opleveren.”

De juiste richting
“Werk is uiteraard belangrijk, maar mijn leven draait niet alleen om Van Arkel. Naast mijn werk heb ik een grote passie: bowlen. Om na een drukke werkdag weer even bij te tanken, sta ik meerdere keren per week op de bowlingbaan. Het gezegde: ‘de bal is rond, het kan alle kanten op gaan’ geldt in mijn ogen niet alleen voor deze hobby, maar zeker ook voor mijn werk.
Met een goede training kun je de bal echter wel de juiste richting meegeven!”

 

Teamleider Falco Pijnenburg: ‘Never a dull moment’

“Ik ben als teamleider huur werkzaam bij Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso, hiervoor was ik als projectmanager binnen Van Arkel werkzaam. Mijn roots liggen oorspronkelijk in Breda, eerst bij De Wit Vissers en partners, later bij LAVG (zuid) wat nu Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso is. Ik ben hier zo’n 15 jaar geleden gestart op de juridische afdeling. Daarna ben ik betrokken geweest bij het integreren van nieuwe kantoren in de organisatie. Ik heb alle fusies meegemaakt en het kantoor ook zien veranderen van een regionale speler naar een landelijke speler.”

Diversiteit
“Recent heb ik een project afgerond waarbij ik als interim-manager bij een van onze partnerkantoren heb gewerkt. Daar heb ik veel van de kennis die ik door de jaren heb opgebouwd, kunnen gebruiken om de organisatie en de mensen naar een hoger niveau te tillen.”

Fijne organisatie
“Doordat ik al zo lang in verschillende functies bij deze organisatie werk, kan ik eerlijk zeggen dat ondanks het feit dat we veel groter zijn geworden de werksfeer, de collegialiteit en goede vibe hetzelfde zijn gebleven. De directie hamert hier ook op, maar het is ook goed om te zien dat dat zich vertaalt in een zeer laag ziekteverzuim en ook een hele trouwe schare aan klanten. Werken voor een grote organisatie betekent voor mij veel uitdagingen en kansen op allerlei vlakken. Never a dull moment!”