Van Arkel is komend seizoen ook subsponsor van Excelsior Rotterdam

sponsor Excelsior

Op de foto: Roland Korevaar, Manager Marketing & Sales (Van Arkel) en Wouter Gudde, Commercieel Directeur (Excelsior) bij het ondertekenen van de nieuwe sponsorovereenkomst.

Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso is ook komend seizoen subsponsor van Excelsior Rotterdam. Van Arkel is al zo’n tien jaar sponsor van de club en heeft de overeenkomst afgelopen vrijdag, voorafgaande aan een evenement met de Excelsior Business Club, verlengd.

Goede match

Volgens Manager Marketing & Sales Roland Korevaar is de combinatie Van Arkel – Excelsior nog steeds een goede match: “Bij Excelsior ben je als sponsor geen nummer en hetzelfde geldt voor klanten van Van Arkel, daarnaast zien wij in de ambitie en innovatie verregaande overeenkomsten tussen Excelsior en van Arkel. Daarom voelen wij ons na al die jaren nog steeds erg thuis bij de club en hebben wij de sponsorovereenkomst weer verlengd.”

Proactiviteit Excelsior

Tevens roemt Korevaar de proactiviteit van de Excelsior Business Club: “De Excelsior Business Club is ongeëvenaard; zij verbindt sponsoren op een ongedwongen wijze en faciliteert in het opdoen van nieuwe contacten. De proactiviteit waarmee de Excelsior Business Club dit doet is iets wat Van Arkel zeer aanspreekt en wat je bij geen enkele andere club op deze wijze tegenkomt.”