Valse incassoactiviteiten uit naam van Van Arkel

Valse e-mails en onjuiste telefoontjes uit naam van Van Arkel

spamHelaas hebben wij  geconstateerd dat er uit naam van Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso wordt geprobeerd om valse vorderingen van Buma/Stemra te incasseren. Wij betreuren dit ten zeerste en hebben inmiddels aangifte gedaan. We willen u graag verder informeren over deze valse e-mails en incassoactiviteiten. Wat moet u weten? 

Let op de naam van de afzender

Ontvangt u een e-mail of telefoontje waarvan u niet zeker bent of het klopt? Het kan zijn dat u benaderd wordt via telefoon of per brief ten verzoeke van Buma/Stemra. In de e-mail wordt de naam en het logo van Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso misbruikt. In het verleden werd de naam ‘John Visser’ gebruikt bij het uitsturen van deze valse incassoactiviteiten.

Let op een onjuist e-mailadres & telefoonnummer

Wilt u weten waar u nog meer op kunt letten? Er wordt gebruik gemaakt van een e-mailadres en telefoonnummer dat niet van onze organisatie is.

Dit is het onjuiste e-mailadres: vanarkel@incasso-beheer.nl.

Let op! Dit e-mailadres is niet bij ons in beheer. Binnen onze organisatie gebruikt niemand een e-mailadres dat eindigt op ‘<naam>@incasso-beheer.nl’.

Dit is het onjuiste telefoonnummer/netnummer: 084-[TELEFOONNUMMER]

Let op! Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso gebruikt telefoonnummers die starten met 088-[TELEFOONNUMER] NIET met 084-.

Valse incassoactiviteiten

Wij willen u middels dit bericht op de hoogte brengen van het feit dat deze activiteiten niet uit naam van Van Arkel worden uitgevoerd. Bij twijfel controleert u de gegevens op onze website onder vestigingen of neem contact met ons op. Wij helpen u verder!