Vacatures ICT- en BI medewerkers

Vacatures ICTBij Van Arkel zijn wij geregeld op zoek naar nieuwe collega’s die onze ICT- en BI medewerkers komen versterken. Jij als ICT medewerker beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau,  je hebt ervaring met Credit Navigator en je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Als BI medewerker beschik je over een opleiding op HBO niveau en je hebt ervaring met databases en datawarehouses, Microsoft SQL server en BI-dashboards.  Daarnaast beschik je over minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Wij bieden

Een afwisselende baan te midden van een enthousiast team, een passend salaris en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Onze medewerkers/je collega’s

De deskundige medewerkers van Van Arkel vormen een hecht team dat het behalen van resultaten belangrijk vindt. Onze mensen voelen zich betrokken en weten dat ze op elkaar kunnen rekenen. Wij houden van een duidelijke en persoonlijke manier van communiceren en hebben een flexibele houding, zowel naar onze collega’s als naar onze opdrachtgevers. Meer weten over werken bij Van Arkel? Lees verder

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur een open sollicitatiebrief met je CV naar: hrm@vanarkelgdw.nl. Wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn en je hoort van ons!