Vacature – Medewerker Business Intelligence, vestiging Breda

vacature BIVan Arkel Gerechtsdeurwaarders heeft per direct een vacature voor:

Medewerker Business Intelligence

Wij zijn op zoek naar een fulltime (32 – 40 uur) medewerker  Business Intelligence met SQL ervaring. Als medewerker BI ga je aan de slag met het opleveren van (operationele en financiële) bedrijfsinformatie om inzicht te verschaffen in de werkprocessen van de organisatie gekoppeld aan de financiële doelstellingen. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit de vestiging Breda.

Over Van Arkel

Van Arkel Gerechtsdeurwaarders is met zeven vestigingen één van de toonaangevende bedrijven in Nederland in het incasseren van geldvorderingen, creditmanagement en juridisch advies. Bij Van Arkel werken ruim 200 medewerkers.

Onze medewerkers

De deskundige medewerkers van Van Arkel vormen een hecht team dat het behalen van resultaten belangrijk vindt. Onze mensen voelen zich betrokken en weten dat ze op elkaar kunnen rekenen. Wij houden van een duidelijke en persoonlijke manier van communiceren en hebben een flexibele houding, zowel naar onze collega’s als naar onze opdrachtgevers. Meer weten over werken bij Van Arkel? Lees verder

De functie

De werkzaamheden betreffen onder andere:

  • Het maken van financiële en bedrijfskundige analyses op met name tactisch en operationeel niveau.
  • Het beheren en onderhouden van Microsoft SQL server en BI-dashboards.
  • Het werken volgens en een actieve bijdrage leveren aan het optimaliseren van het kwaliteitsbeleid.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een nauwkeurige, klantgerichte collega met een operationeel en financieel inzicht die beschikt over een goed analytisch vermogen. Daarnaast hebben we de volgende aanvullende eisen:

  • je hebt een mbo/hbo diploma in de richting van business IT of technische informatica;
  • acterend op hbo niveau;
  • kennis van databases en datawarehouses;
  • ervaring met BI-dashboards is een pré;
  • ervaring met Microsoft SQL server is vereist.

Wij bieden

Een afwisselende baan, een passend salaris en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Heb je belangstelling? Verstuur dan je sollicitatie en cv naar hrm@vanarkelgdw.nl ter attentie van Stefanie Kuperus. Heb je vragen? Mail je vraag naar hrm@vanarkelgdw.nl of neem telefonisch contact op met de afdeling HRM via 088-8252700.