Vacature Juridisch Medewerker

vacature juridisch medewerker, deurwaarder, incassso, vacaturesVan Arkel Gerechtsdeurwaarders is met 6 vestigingen één van de toonaangevende bedrijven in Nederland in het incasseren van geldvorderingen, creditmanagement en juridisch advies. Bij Van Arkel werken ruim 170 medewerkers.

Van Arkel Gerechtsdeurwaarders heeft per direct een vacature voor:

Juridisch Medewerker

Wij zijn op zoek naar een juridisch medewerker voor de afdeling Losse Opdrachten voor de vestiging Breda, Leiden óf Utrecht.

In deze functie behandel je voornamelijk de losse opdracht dossiers maar zal je in voorkomende gevallen ook worden ingezet om comparities van partijen waar te nemen in procedures voor de kantonrechter.

De werkzaamheden betreffen onder andere:

  • Aanmaken van exploiten en beslagen.
  • Verwerking van klaargemaakte stukken in een deurwaardersroute.
  • Voorbereiden van comparities van partijen incl. indienen van stukken.
  • Waarnemen van comparities.
  • Onderhouden van professioneel telefonisch en schriftelijk contact met opdrachtgevers en derden.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar nauwkeurige en klantgerichte collega met een zeer goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast hebben we de volgende aanvullende eisen:

  • Een afgeronde juridische HBO opleiding
  • Kennis van het gerechtelijk- en executietraject
  • Bij voorkeur relevante ervaring in de betreffende werkzaamheden
  • Bezit van een rijbewijs (B)

Wij bieden:

Een afwisselende baan te midden van een enthousiast team, een passend salaris en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Onze medewerkers

De deskundige medewerkers van Van Arkel vormen een hecht team dat het behalen van resultaten belangrijk vindt. Onze mensen voelen zich betrokken en weten dat ze op elkaar kunnen rekenen. Wij houden van een duidelijke en persoonlijke manier van communiceren en hebben een flexibele houding, zowel naar onze collega’s als naar onze opdrachtgevers. Meer weten over werken bij Van Arkel? Lees verder

Solliciteren?

Heb je belangstelling om te solliciteren? Zo ja, verstuur dan je sollicitatie en cv naar hrm@vanarkelgdw.nl ter attentie van M. Nutbeij-Mooijman. Heb je vragen? Mail je vraag naar hrm@vanarkelgdw.nl of neem telefonisch contact op met de afdeling HRM via 088-8252700.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.