Vacature incassomedewerker

Ben jij een go getter en wil jij werken in één van de meest toonaangevende bedrijven in Nederland in het incasseren van geldvorderingen, creditmanagement en juridisch advies? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en niet bang om met mensen het gesprek aan te gaan om de openstaande schuld te innen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Incassomedewerker

Voor onze vestigingen in  Leiden en Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste nieuw collega’s. Als medewerker Incasso zie jij er op toe dat de betalingen van klanten binnen komen en ben jij in staat om debiteurendossiers te beoordelen. Jij bent een energieke, representatieve persoonlijkheid. Je kunt goed doorvragen om tot de kern van het probleem te komen en daardoor de casus tot een goed einde te brengen. Je wordt blij van een heldere, eenduidige structuur en ziet elk detail maar je verliest je niet in perfectionisme. Jij bent iemand die overzicht houdt en niet in de stress schiet wanneer het opeens erg druk is. Je bent professioneel, kunt goed omgaan met privacy gevoelige documenten en voelt je verantwoordelijk voor kwaliteit. Je staat open voor zelfontplooiing en eigen reflectie. Kortom, je bent een spin in het web.

Daarnaast..

  • Heb jij een afgeronde MBO of HBO diploma (geen pré), bij voorkeur in de juridische richting;
  • Ben jij organisatorisch sterk, accuraat, communicatief vaardig en kan jij prima je weg vinden in Excel;
  • Weet jij om te gaan met deadlines, te werken met complexe administratie en klantdossiers;
  • Beheers jij de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Sta jij stevig in je schoenen en houdt je van een leuke uitdaging.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Van Arkel Gerechtsdeurwaarders & Incassobureau betekent een afwisselende baan te midden van een enthousiast team, een passend salaris en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
Het is een leuke functie waarbij je de sfeer kunt proeven en meewerkt in de dagelijkse praktijk op het gebied van juridische dienstverlening.

Over ons

Van Arkel is met zes vestigingen een van de toonaangevende bedrijven in Nederland in het incasseren van geldvorderingen, creditmanagement en juridisch advies. Met dit alles-onder-één-dak-concept vormt Van Arkel op een persoonlijke en klantgerichte wijze de brug tussen opdrachtgevers en debiteuren. Door de regionale oorsprong beschikt Van Arkel over een gedegen kennis van de lokale markten. Wij werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Hierdoor hebben wij ruime ervaring in de meest uiteenlopende bedrijfstakken en branches. Als maatwerkspecialist zijn wij een verlengstuk van de organisaties van onze opdrachtgevers en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun branches.

Solliciteren?

Heb je er al zin in? Verstuur dan je sollicitatie en cv naar hrm@vanarkelgdw.nl ter attentie van N. Emeh.
Heb je vragen? Mail je vraag naar hrm@vanarkelgdw.nl of neem telefonisch contact op met de afdeling HRM via 088-8252700.

De sluitingsdatum van de vacatures is op 18-10-2019.

*Een (financiële) screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.