Vacature incassomedewerker parttime

vacatureVan Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso heeft per direct een vacature voor:

Incassomedewerker, parttime, vestiging Leiden

Voor onze vestiging in Leiden zijn wij per direct op zoek naar incassomedewerkers voor circa 1 á 2 dagen per week. In deze veelzijdige functie verhaal je op professionele wijze de openstaande saldi op de debiteuren met als uiteindelijk doel een tevreden opdrachtgever.

De werkzaamheden betreffen o.a.:

  • Het opstellen en verzenden van aanmaningen.
  • Het opstellen en controleren van een betalingsregeling.
  • Het tijdig beschikbaar stellen van de juiste ambtelijke stukken ten behoeve van de dagvaarding/ de beslaglegging (derdenbeslag).
  • Het aanmaken van een juist debiteurendossier.

Jouw eigenschappen

  • Je werkt nauwkeurig en je bent klantgericht.
  • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

Een afwisselende baan te midden van een enthousiast team, een passend salaris en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Onze medewerkers/je collega’s

De deskundige medewerkers van Van Arkel vormen een hecht team dat het behalen van resultaten belangrijk vindt. Onze mensen voelen zich betrokken en weten dat ze op elkaar kunnen rekenen. Wij houden van een duidelijke en persoonlijke manier van communiceren en hebben een flexibele houding. Zowel naar onze collega’s als naar onze opdrachtgevers. Meer weten over werken bij Van Arkel? Lees verder

Solliciteren

Heb je belangstelling om te solliciteren? Verstuur dan je sollicitatie (met CV) naar hrm@vanarkelgdw.nl ter attentie van Nneoma Emeh.