Vacature HR adviseur, vestiging Leiden

HR adviseur vacature, deurwaarder, gerechtsdeurwaarder, vacature leiden, leiden vacaturesVan Arkel Gerechtsdeurwaarders heeft per direct een vacature voor de functie van:

HR adviseur

Wij zijn op zoek naar  een HR adviseur met hands on mentaliteit voor 32 tot 40 uur per week. De functie wordt uitgevoerd vanuit onze vestiging in Leiden.

De functie

Je hebt kennis van en ervaring met aspecten van het operationele HR vak en bent in staat om medewerkers en leidinggevenden te adviseren, ondersteunen en faciliteren bij alle HR aspecten. Je bent praktijkgericht en denkt in oplossingen. In deze functie heb je contact met leidinggevenden, managers en medewerkers met name over de toepassing van arbeidsvoorwaarden, werving & selectie, preventie en ziekteverzuimbegeleiding, opleidingen, etc. Daarnaast verzorg je ook de gehele personeelsadministratie.\

Je bent energiek, ondernemend en resultaatgericht. Je legt gemakkelijk contact, staat stevig in je schoenen. Je weet in je dienstverlening grenzen te bepalen en prioriteiten te stellen. Je voelt je thuis in een ondernemende no-nonsense omgeving.

Functie eisen

  • Opleiding op HBO niveau in de richting van bijv. Personeel & Organisatie en bijbehorend werk- en denkniveau
  • Pragmatische instelling, beleidsmatig inzicht en aanpakker
  • Zeer goed ontwikkeld gevoel voor mensen en inzicht in verhoudingen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Ervaring met AFAS Profit is een pré

Wij bieden

Wij bieden je een afwisselende baan in een fijne werkomgeving, een passend salaris en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Onze medewerkers

De deskundige medewerkers van Van Arkel vormen een hecht team dat het behalen van resultaten belangrijk vindt. Onze mensen voelen zich betrokken en weten dat ze op elkaar kunnen rekenen. Wij houden van een duidelijke en persoonlijke manier van communiceren en hebben een flexibele houding, zowel naar onze collega’s als naar onze opdrachtgevers. Meer weten over werken bij Van Arkel? Lees verder

Solliciteren?

Heb je belangstelling om te solliciteren? Verstuur dan je sollicitatie en cv naar hrm@vanarkelgdw.nl ter attentie van Marlies Nutbeij.

Heb je vragen?

Mail je vraag naar hrm@vanarkelgdw.nl.

Het natrekken van (financiële) gegevens en referenties kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.