Vacature Administratief (juridisch) medewerker

vacatureVan Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso heeft per direct een vacature voor:

Administratief (juridisch) medewerker vestiging Breda

Ben jij een administratief talent, die energiek en dienstbaar is zonder de regie te verliezen? Heb jij oog voor het beoordelen en interpreteren van binnenkomende opdrachten? Ben jij secuur en kun je goed prioriteiten stellen? Lees dan verder!

Als administratief (juridisch) medewerker ben je verantwoordelijk voor alle inkomende dossiers. Jij bent een energieke, representatieve persoonlijkheid. Je kunt goed doorvragen en weet de vragen direct bij de juiste afdeling te leggen. Je wordt blij van een heldere structuur en hebt veel oog voor detail. Jij bent iemand die overzicht houdt en niet in de stress schiet wanneer het opeens erg druk is. Je bent professioneel, kunt goed omgaan met privacy gevoelige documenten en voelt je verantwoordelijk voor kwaliteit. Kortom, je bent een spin in het web.

Daarnaast..

 Heb jij een afgeronde MBO of HBO diploma, bij voorkeur in de juridische richting;

 Heb jij affiniteit met cijfers en kan jij prima je weg vinden in Excel;

 Ben jij organisatorisch sterk, accuraat en communicatief vaardig;

 Weet jij om te gaan met deadlines, te werken met complexe administratie en klantdossiers;

 Beheers jij de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Van Arkel Gerechtsdeurwaarders & Incassobureau betekent een afwisselende baan te midden van een enthousiast team, een passend salaris en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is een leuke startersfunctie, waarbij je de sfeer kunt proeven en meewerkt in de dagelijkse praktijk op het gebied van juridische dienstverlening.

Over ons

Van Arkel is met zes vestigingen een van de toonaangevende bedrijven in Nederland in het incasseren van geldvorderingen, creditmanagement en juridisch advies. Met dit alles-onder-één-dak-concept vormt Van Arkel op een persoonlijke en klantgerichte wijze de brug tussen opdrachtgevers en debiteuren. Door de regionale oorsprong beschikt Van Arkel over een gedegen kennis van de lokale markten. Wij werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Hierdoor hebben wij ruime ervaring in de meest uiteenlopende bedrijfstakken en branches. Als maatwerkspecialist zijn wij een verlengstuk van de organisaties van onze opdrachtgevers en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun branches.

Solliciteren?

Heb je er al zin in? Verstuur dan je sollicitatie en cv naar hrm@vanarkelgdw.nl ter attentie van N. Emeh. Heb je vragen? Mail je vraag naar hrm@vanarkelgdw.nl of neem telefonisch contact op met de afdeling HRM via 088-8252700.

De sluitingsdatum van de vacatures is op vrijdag 17 mei 2019.