Telefonisch contact


Telefonisch contactVan Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso heeft 8 vestigingen verspreid in Nederland. Zo is er altijd een vestiging van Van Arkel bij u in de buurt en kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Persoonlijk contact vinden wij een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om betalingen contant aan de balie van een van onze locaties te voldoen.
Telefonisch contactWij zijn maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar op onderstaand telefoonnummer. Op maandagavond kunt u ons ook telefonisch bereiken van 17.30 tot 20.00 uur.T: 088 – 8252700
E-mail of adresgegevensBent u op zoek naar een e-mailadres of adresgegevens? Kijkt u dan bij onze gegevens per vestiging.

Veelvoorkomende vragen: Op onze website vindt u antwoorden op veelgestelde vragen.

Vragen over betalen?

Hulp bij schulden?

Welke kosten worden in rekening gebracht bij een incassotraject?

Overige: Vraag en Antwoord

Uw vraag wordt niet beantwoord? Wij staan u uiteraard graag telefonisch te woord. Neem direct contact op met één van onze vestigingen.

U heeft u een brief van ons ontvangen? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de vestiging die wordt vermeld in de kantlijn van deze brief.

Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso heeft 8 vestigingen verspreid in Nederland. Zo is er altijd een vestiging van Van Arkel bij u in de buurt en kunnen wij u in heel Nederland bedienen. Persoonlijk contact vinden wij een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om betalingen contant aan de balie van een van onze locaties te voldoen. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen.

Telefonisch contact opnemen

juridisch advies, gerechtsdeurwaarder
Wij zijn maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar op onderstaand telefoonnummer. Op maandagavond kunt u ons ook telefonisch bereiken van 17.30 tot 20.00 uur.

T: 088 – 8252700

 

E-mail of adresgegevens

Bent u op zoek naar een e-mailadres of adresgegevens? Kijkt u dan bij onze gegevens per vestiging.

Veelvoorkomende vragen: Op onze website vindt u antwoorden op veelgestelde vragen.

Vragen over betalen?

Hulp bij schulden?

Welke kosten worden in rekening gebracht bij een incassotraject?

Overige: Vraag en Antwoord

Uw vraag wordt niet beantwoord? Wij staan u uiteraard graag telefonisch te woord. Neem direct contact op met één van onze vestigingen.

U heeft u een brief van ons ontvangen? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de vestiging die wordt vermeld in de kantlijn van deze brief.