Sekundi – Internationale incasso

internationele incasso, sekundi, bos incasso
Een internationaal incassotraject vraagt een andere expertise dan een incassotraject in Nederland. Bos incasso wil u graag optimaal van dienst zijn, ook in het buitenland. Met Van Arkel en het Sekundi netwerk bent u verzekerd van een zorgeloze afhandeling van uw internationale vordering.

Think global act local

Globalisering van afzetkanalen biedt u veel voordelen. Helaas zijn aan deze voordelen ook de nadelen van uitlopende betalingstermijnen en het risico van openstaande vorderingen verbonden. Internationaal zakendoen vergt een goede kennis van de lokale gebruiken en wetgeving. Hetzelfde geldt voor het internationale incassotraject. Daarom worden de vorderingen in het buitenland verzorgd door de leden van het internationale incassonetwerk Sekundi.

Van Arkel is één van de grondleggers van Sekundi en maakt tevens deel uit van Sekundi. Sekundi is een internationale netwerk van zelfstandige (lokale) incassospecialisten die u maximaal kunnen ondersteunen in het creditmanagementproces. Dit netwerk van internationale incassospecialisten behandelen elkaars vorderingen op lokaal niveau.

De toegevoegde waarde van Sekundi

De lokale omstandigheden en wetgeving verschillen van land tot land. Daarom is gebruikmaken van lokale specialisten in het betreffende land tijdbesparend en kostenefficiënt. Sekundi hanteert strikte criteria voor het toewijzen van partners. Kwaliteit staat hierbij voorop.  Zo garanderen de deelnemers u dat uw internationale incasso-opdrachten op de best mogelijke wijze behandeld worden.

Nederlands aanspreekpunt – Van Arkel

Wij bieden u deze dienstverlening aan namens Bos Incasso. Wanneer u gebruik wilt maken van onze internationale incasso dienstverlening levert u uw vordering direct bij Van Arkel aan. Wij zullen het contact met u onderhouden.Wij zijn uw aanspreekpunt voor alle communicatie rondom het internationale incassotraject. U communiceert dus gewoon in het Nederlands. Bovendien kunt u het verloop van uw vordering in het buitenland op onze Nederlandstalige website volgen.

Direct uw vordering indienen

sekundi, vordering indienen, incasso internationaal, buitenlandse incassoDien direct hier uw vordering in.

 

 

Volg uw dossier online

Volg uw dossier 24/7 online in onze online inzage tool Dossier Insight. Met Dossier Insight heeft u altijd inzicht in de actuele status van uw dossier en kunt u direct een nieuwe vordering indienen of vragen stellen aan de zaakbehandelaars.

Contact

Voor meer informatie over onze internationale incassodiensten en financiële aspecten kunt u contact met ons opnemen.
Bel 088-8252755 of stuur een e-mail naar sekundi@vanarkelgdw.nl.