Incassobureau voor particulieren


Incassobureau voor particulierenOp zoek naar een incassobureau voor particulieren? Ook dan bent u bij Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso aan het juiste adres. Wij nemen het gehele incassotraject, van A tot Z, voor u uit handen.
Incasso particulierenU werkt hard en krijgt geen salaris. U leent een geldbedrag uit aan een goede vriendin die haar afspraken niet na komt. Of u bent een particuliere verhuurder die de huur niet betaald krijgt. Vervelende situaties die veel tijd en energie kosten. Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso helpt u ook als particulier graag verder. De ervaring leert dat hoe langer u wacht, hoe moeilijker het wordt om de vordering te incasseren. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op.
Incassobureau inschakelenVoordat u ons inschakelt, is het belangrijk dat u een goed dossier hebt opgebouwd. Dit doet u door naast een ondertekende overeenkomst zoveel mogelijk zaken te bewaren en op te slaan. Denk hierbij aan alle schriftelijke correspondentie zoals emailberichten en brieven, etc. Met een goed opgebouwd dossier neemt de kans op succes toe in een procedure.
Kosten incassobureau

Wij berekenen hiervoor de kosten zoals deze zijn opgenomen in de algemene voorwaarden.
Incassobureau inschakelen

Voor meer informatie kunt u bellen naar 088-8252750. Mailen mag natuurlijk ook Accountmanagement@vanarkelgdw.nl. Wij helpen u graag!

Op zoek naar een incassobureau voor particulieren? Ook dan bent u bij Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso aan het juiste adres. Wij nemen het gehele incassotraject, van A tot Z, voor u uit handen.

Incasso particulieren

U werkt hard en krijgt geen salaris. U leent een geldbedrag uit aan een goede vriendin die haar afspraken niet na komt. Of u bent een particuliere verhuurder die de huur niet betaald krijgt. Vervelende situaties die veel tijd en energie kosten. Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso helpt u ook als particulier graag verder. De ervaring leert dat hoe langer u wacht, hoe moeilijker het wordt om de vordering te incasseren. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op.

Incassobureau inschakelen

Voordat u ons inschakelt, is het belangrijk dat u een goed dossier hebt opgebouwd. Dit doet u door naast een ondertekende overeenkomst zoveel mogelijk zaken te bewaren en op te slaan. Denk hierbij aan alle schriftelijke correspondentie zoals e-mailberichten en brieven, etc. Met een goed opgebouwd dossier neemt de kans op succes toe in een procedure.

Kosten incassobureau

Wij berekenen hiervoor de kosten zoals deze zijn opgenomen in de algemene voorwaarden.

Incassobureau inschakelen

Voor meer informatie kunt u bellen naar 088-8252750. Mailen mag natuurlijk ook, stuur een e-mail naar: accountmanagement@vanarkelgdw.nl. Wij helpen u graag!