Incasso woningcorporaties


Incasso woningcorporatiesVan Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso is expert in huurincasso en het bepalen en uitvoeren van een debiteurenbeleid voor woningbouwcorporaties en andere verhurende partijen.
Incasso woningcorporatiesEen huurachterstand is niet zo snel weer in te halen. In sommige gevallen moeten mensen zelfs hun huis verlaten. Als woningcorporatie wilt u een goede relatie behouden met de huurder. Anderzijds moet u ervoor zorgen dat de huurpenningen op tijd worden voldaan. Met een goed opgezet incasso- en debiteurenbeheer valt veel winst te behalen. Van Arkel heeft alle benodigde kennis in huis om u daarbij te ondersteunen.
DebiteurenbeleidVan de start van het minnelijke traject tot aan het executietraject, wij begeleiden u van A tot Z. Wij geven daarbij ook advies in het door u gevoerde debiteurenbeleid en het terugdringen van de huurachterstanden. Daarnaast kunnen wij u begeleiden bij projecten om bijvoorbeeld het aantal slepers terug te dringen.
Incasso woningcorporatiesIn onderling overleg stemmen wij het ideale traject met u af. Wij maken afspraken over hoe u wilt dat wij uw huurder benaderen, welke betalingsmogelijkheden wij in de verschillende fases aan uw huurder kunnen aanbieden en op welke wijze u door ons op de hoogte wilt worden gehouden over de voortgang van de zaken.
Kennisdeling woningcorporaties

Wij verzorgen met regelmaat workshops en trainingen aan woningcorporaties. Dit zijn op maat gemaakte trainingen en workshops.
Meer weten over Incasso woningcorporaties

Wilt u meer weten over de incassomogelijkheden voor woningcorporaties? Bel dan naar 088-8252750 of stuur een e-mail naar Accountmanagement@vanarkelgdw.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso is expert in huurincasso en het bepalen en uitvoeren van een debiteurenbeleid voor woningbouwcorporaties en andere verhurende partijen.

Incasso woningcorporaties

Een huurachterstand is niet zo snel weer in te halen. In sommige gevallen moeten mensen zelfs hun huis verlaten. Als woningcorporatie wilt u een goede relatie behouden met de huurder. Anderzijds moet u ervoor zorgen dat de huurpenningen op tijd worden voldaan. Met een goed opgezet incasso- en debiteurenbeheer valt veel winst te behalen. Van Arkel heeft alle benodigde kennis in huis om u daarbij te ondersteunen.

Van Arkel – een verlengstuk van uw organisatie

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van huurincasso in de corporatiesector. De specialisten van onze huurafdeling (juristen, incassomedewerkers en deurwaarders) kennen alle ins en outs van de branche en hebben uitgebreide kennis van de specifieke wet- en regelgeving. Onze opdrachtgevers hebben een vaste contactpersoon als eerste aanspreekpunt. Zo zijn we altijd direct bereikbaar en persoonlijk betrokken. Omdat we kennis en kunde bundelen, kunnen we onze klanten kwalitatief hoogwaardige dienstverlening bieden. Overigens zonder daarbij het maatschappelijke belang van de woningcorporatie uit het oog te verliezen. Wij denken graag met onze opdrachtgevers mee.

Bekijk onderstaande video:

Debiteurenbeleid

Van de start van het minnelijke traject tot aan het executietraject, wij begeleiden u van A tot Z. Wij geven daarbij ook advies in het door u gevoerde debiteurenbeleid en het terugdringen van de huurachterstanden. Daarnaast kunnen wij u begeleiden bij projecten om bijvoorbeeld het aantal slepers terug te dringen.

Incasso woningcorporaties

In onderling overleg stemmen wij het ideale traject met u af. Wij maken afspraken over hoe u wilt dat wij uw huurder benaderen, welke betalingsmogelijkheden wij in de verschillende fases aan uw huurder kunnen aanbieden en op welke wijze u door ons op de hoogte wilt worden gehouden over de voortgang van de zaken.

Kennisdeling woningcorporaties

Wij verzorgen met regelmaat workshops en trainingen aan woningcorporaties. Dit zijn op maat gemaakte trainingen en workshops.

Meer weten over Incasso woningcorporaties

Wilt u meer weten over de incassomogelijkheden voor woningcorporaties? Bel dan naar 088-8252750 of stuur een e-mail naar accountmanagement@vanarkelgdw.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!