Internationale incasso

Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso is ook uw partner als het gaat om internationale incasso. Een internationaal incassotraject vraagt een andere expertise dan een incassotraject in Nederland. Met Van Arkel bent u verzekerd van een zorgeloze afhandeling van uw internationale vordering.

Internationaal netwerk

Internationaal zakendoen vergt een goede kennis van de lokale gebruiken en wetgeving. Hetzelfde geldt voor het internationale incassotraject. Daarom worden internationale vorderingen verzorgd door de leden van het internationale incassonetwerk Sekundi. Dit is een netwerk van zelfstandige, lokale incassospecialisten die u maximaal kunnen ondersteunen bij het creditmanagementproces.

Internationale incasso

Per land worden er verschillende lokale diensten aangeboden. Alle landen bieden u een (kosten)effectieve behandeling van uw debiteurenbeheer en incassoprocedures. Ook kunt u per land rekenen op aanvullende lokale expertises zoals juridisch advies, detachering van incassomedewerkers, advocatuur en gerechtsdeurwaarders. Een overzicht van deze aanvullende diensten treft u aan op de internationale incasso pagina. Om een duidelijk aanspreekpunt te hebben voor alle communicatie rondom het internationale incassotraject werkt u bij Van Arkel samen met een contactpersoon die de spil is tussen u en onze buitenlandse collega’s. Met Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso heeft u één aanspreekpunt voor al uw nationale en internationale incassotrajecten.

Think global act local

Wereldwijd incasseren: incassotips, incassomogelijkheden en cultuurtoelichting per land

Voor een goede handelsrelatie en succesvolle incasso van uw facturen is uitvoerige kennis van de cultuur, taal en regelgeving essentieel. Om u een idee te geven van de verschillen in cultuur en wet- en regelgeving hebben wij enkele landen toegelicht op het gebied van cultuur en de incassomogelijkheden in de brochure ‘Wereldwijd succesvol incasseren’. Neem bijvoorbeeld België. België lijkt als buurland voor veel ondernemers een handelspartner zoals een Nederlandse. Hoewel onze zuiderburen qua ligging en taal op Nederland lijken, is de handelscultuur niet te vergelijken met die van ons. Lees meer over de cultuur, incassotips en de mogelijkheden per land. Bekijk de brochure Wereldwijd succesvol incasseren.

wereldwijd incasseren, sekundi, incasso buitenland, internationale incasso, debt collection

 

Contact

Voor meer informatie over onze internationale incassodiensten en financiële aspecten kunt u contact met ons opnemen. In een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag over de toegevoegde waarde die het internationale incassonetwerk Sekundi, voor u heeft. Wilt u meer weten over internationale incasso, de voorwaarden en tariefstelling?
Bel dan naar 088-8252750 of stuur een e-mail naar accountmanagement@vanarkelgdw.nl. Wij helpen u graag!

Op de hoogte blijven?

Wilt u graag op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van creditmanagement wereldwijd? Volg dan het Sekundi Blog. De partners van Sekundi delen op dit blog relevante informatie op het gebied van internationaal zakendoen en internationaal creditmanagement.

Direct uw buitenlandse vordering indienen

sekundi, vordering indienen, incasso internationaal, buitenlandse incassoDien direct hier uw vordering in.