Van Arkel Incasso-abonnement

Van Arkel Incasso-abonnement Het Van Arkel Incasso-abonnement biedt veel voordelen. Zo heeft u 24/7 online inzicht in de status van uw dossiers en kunt u de openstaande rekeningen direct online indienen. Van Arkel Incasso-abonnement Te laat of niet betalende klanten kosten veel geld. Geld dat u nodig heeft om uw bedrijf op een gezonde manier te laten draaien, om te groeien of te investeren. Incassoprocedures zijn tijdrovend en het kan lastig voor u zijn om een goede klant aan te spreken. De incassospecialisten van Van Arkel helpen u in alle fasen van het incassotraject. En zonder daarbij de relatie met uw klant uit het oog te verliezen. De voordelen van het Van Arkel Incasso-abonnement op een rij: – Uw openstaande rekeningen direct online indienen – 24/7 online inzicht in de status van uw dossiers – Gereduceerde tarieven voor het gerechtelijke traject – Minnelijke en gerechtelijke incasso onder één dak – Landelijke dekking – Inclusief de 14-dagen brief – Slechts 185,– euro ex. B.T.W. per jaar De voorwaarden van het Van Arkel Incasso-abonnement vindt u hier. Download hier het aanvraagformulier. Van Arkel Incasso-abonnement Heeft u vragen? Bel dan naar 088-8252750 of stuur een e-mail naar Accountmanagement@vanarkelgdw.nl. Wij informeren u graag over het Van Arkel Incasso-abonnement.
Het Van Arkel Incasso-abonnement biedt veel voordelen. Zo heeft u 24/7 online inzicht in de status van uw dossiers en kunt u de openstaande rekeningen direct online indienen.

Van Arkel Incasso-abonnement

Te laat of niet betalende klanten kosten veel geld. Geld dat u nodig heeft om uw bedrijf op een gezonde manier te laten draaien, om te groeien of te investeren. Incassoprocedures zijn tijdrovend en het kan lastig voor u zijn om een goede klant aan te spreken. De incassospecialisten van Van Arkel helpen u in alle fasen van het incassotraject. En zonder daarbij de relatie met uw klant uit het oog te verliezen.

De voordelen van het Van Arkel Incasso-abonnement op een rij:

– Uw openstaande rekeningen direct online indienen – 24/7 online inzicht in de status van uw dossiers – Gereduceerde tarieven voor het gerechtelijke traject – Minnelijke en gerechtelijke incasso onder één dak – Landelijke dekking – Inclusief de 14-dagen brief – Slechts 185,– euro ex. B.T.W. per jaar De voorwaarden van het Van Arkel Incasso-abonnement vindt u hier. Download hier het aanvraagformulier.

Van Arkel Incasso-abonnement

Heeft u vragen? Bel dan naar 088-8252750 of stuur een e-mail naar Accountmanagement@vanarkelgdw.nl. Wij informeren u graag over het Van Arkel Incasso-abonnement.