Minnelijke incasso


Minnelijke incassoOnder minnelijke incasso verstaan wij verschillende incassowerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zodat uw debiteur, zonder hoge incassokosten, tot betaling kan worden aangespoord.
Minnelijke incassoTijdens het minnelijke incassotraject houdt van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso zich vooral bezig met het:– versturen van verschillende soorten aanmaningen
– voeren van de inhoudelijke correspondentie over de vordering
– afspreken en toezien op betalingsregelingen
– telefonisch benaderen van de debiteur
Minnelijke incassoOp een vriendelijke en resultaatgerichte werkwijze wordt alles in gang gezet om ervoor te zorgen dat uw debiteur overgaat tot betaling. Dat doen wij zowel schriftelijk als telefonisch. Uiteraard werken onze incassoteams met respect naar de debiteur. Zij zijn zich altijd bewust van uw reputatie en relatie met uw klant. Wanneer het via minnelijke incasso niet leidt tot betaling kan de zaak, met uw goedkeuren, doorstromen naar het gerechtelijke traject.
Professioneel callcenterOnze incassoteams beschikken stuk voor stuk over een ruime ervaring en een brede kennis in de wet- en regelgeving in hun vakgebied. Zij zijn volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving in uw branche. Dit in combinatie met een professioneel ingericht callcenter stelt van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso in staat om uw minnelijke incasso zorgvuldig af te handelen. Daardoor bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat!
Minnelijke incasso

Wilt u meer weten over minnelijke incasso? Bel dan naar 088-8252750 of stuur een e-mail naar Accountmanagement@vanarkelgdw.nl. Wij helpen u graag!

Onder minnelijke incasso verstaan wij verschillende incassowerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zodat uw debiteur, zonder hoge incassokosten, tot betaling kan worden aangespoord.

Minnelijke incasso

Tijdens het minnelijke incassotraject houdt van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso zich vooral bezig met het:

– Het versturen van verschillende soorten aanmaningen.
– Het voeren van de inhoudelijke correspondentie over de vordering.
– Afspreken en toezien op betalingsregelingen.
– Telefonisch benaderen van de debiteur.

Minnelijke incasso

Op een vriendelijke en resultaatgerichte werkwijze wordt alles in gang gezet om ervoor te zorgen dat uw debiteur overgaat tot betaling. Dat doen wij zowel schriftelijk als telefonisch. Uiteraard werken onze incassoteams met respect naar de debiteur. Zij zijn zich altijd bewust van uw reputatie en relatie met uw klant. Wanneer het via minnelijke incasso niet leidt tot betaling kan de zaak, met uw goedkeuren, doorstromen naar het gerechtelijke traject.

Professioneel callcenter

Onze incassoteams beschikken stuk voor stuk over een ruime ervaring en een brede kennis in de wet- en regelgeving in hun vakgebied. Zij zijn volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving in uw branche. Dit in combinatie met een professioneel ingericht callcenter stelt van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso in staat om uw minnelijke incasso zorgvuldig af te handelen. Daardoor bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat!

Kosten/tarieven minnelijke incasso

U leest meer over onze tarieven op onze pagina: Tarieven

Bij minnelijke incasso kunt u te maken krijgen met 3 scenario’s:
1: Uw debiteur betaalt helemaal niets. Wij rekenen € 25,- dossierkosten aan u door en geven u kosteloos advies om een procedure te starten ja/nee.
2: Uw debiteur betaalt gedeeltelijk. Wij rekenen € 25,- dossierkosten aan u door + incassokosten/provisiekosten over geïncasseerde bedrag. Hier geldt de wikstaffel. Dus bij een deelbetaling van € 500,- is de staffel 15% = € 75,-
3: Uw debiteur betaalt volledig. Wij ontvangen de incassokosten u ontvangt de hoofdsom en de wettelijke rente.

Wij doen er alles aan om de risico’s voor u zo laag mogelijk te houden. Zodra wij overgaan tot dagvaarden of beslaglegging wordt dit altijd vooraf aan u gecommuniceerd. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Minnelijke incasso

Wilt u meer weten over minnelijke incasso? Bel dan naar 088-8252750 of stuur een e-mail naar accountmanagement@vanarkelgdw.nl. Wij helpen u graag!