Justitia 2018 ‘Datamania’ Van Arkel sponsort openingsborrel

Justitia 2018, openingsborrel Van ArkelJustitia is het grootste jaarlijkse evenement van de Amsterdamse Orde van Advocaten. Dit evenement wordt, met steun van de Amsterdamse Orde van Advocaten en de Jonge Balie Amsterdam, georganiseerd door Stichting Justitia. Jaarlijks bezoeken ruim duizend Amsterdamse advocaten en genodigden Justitia. Dit jaar vindt Justitia plaats van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 mei 2018. Van Arkel sponsort de openingsborrel.

Thema Justitia: Datamania

Dit jaar staat Justitia in het teken van “Datamania”. In toenemende mate hebben big data en algoritmes invloed op ons dagelijks leven en de advocatuurlijke werkzaamheden. Anno 2018 biedt big data ongekende kansen en mogelijkheden, maar het kent in potentie ook (grote) gevaren. Want wie houdt toezicht op deze technologie en het verzamelen en opslaan van deze big data? Komen we niet terecht in een ‘big brother’-samenleving waarin Google en de overheid ons beter kent dan wijzelf?

Van Arkel sponsort openingsborrel

Het programma van het driedaagse evenement begint met de openingsborrel op woensdagavond gesponsord door Van Arkel. Op donderdag gaat een selectie van aanstormende talenten met elkaar de strijd aan tijdens de pleitwedstrijden, waarna aansluitend wordt gedineerd met de deelnemers, de juryleden en de overige betrokkenen. Op vrijdag vindt het hoofdprogramma plaats in Theater Tuschinski te Amsterdam. De dag begint met een inhoudelijk en inspirerend seminar. Tijdens het seminar zullen verschillende sprekers stilstaan bij de vele mogelijkheden van big data voor de advocatuur, maar ook bij de gevaren die het verzamelen van big data teweeg brengt en de maatschappelijke en actuele discussies die daardoor ontstaan. Traditiegetrouw zal het inhoudelijke programma door een cabaretier worden afgesloten met een lichte noot, waarna de deelnemers kunnen genieten van een diner en zinderend eindfeest.

Advocaten kunnen zich voor Justitia inschrijven op de website van Justitia: https://stichtingjustitia.nl/inschrijven/

Bron: Stichting Justitia

Incasso advocatuur

Van Arkel is al jaar en dag een partner voor advocatenkantoren. Waar kunt u op rekenen als uw met Van Arkel samenwerkt:

  • Een team van specialisten dat voor u klaar staat voor al uw losse opdrachten of om u bijvoorbeeld te ondersteunen bij het voorbereiden van gecompliceerde beslagen.
  • Landelijke dekking, wij hebben zeven kantoren door het land.
  • Wij kunnen u ook internationaal van dienst zijn met ons internationale netwerk.
  • Een proactieve houding van onze medewerkers, wij denken graag met u mee om samen tot het beste resultaat te komen.
  • Een sparringpartner over actuele onderwerpen zoals KEI of de AVG.
  • Een goede samenwerking staat bij ons voorop.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Lees hier meer over op onze website: Advocatuur dienstverlening. Of neem contact met ons op: 088-8252750/accountmanagement@vanarkelgdw.nl