Internationale incasso: Sekundi goes global

Bij Van Arkel kunt u naast nationale incasso ook terecht voor internationale incasso. Een internationaal incassotraject vraagt een andere expertise dan een incassotraject in Nederland.

internationale incasso, Sekundi, deurwaarder buitenland, incasso buitenland, deurwaarder inschakelen, creditmanagement

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Internationaal zakendoen vergt een goede kennis van de lokale gebruiken en wetgeving. Hetzelfde geldt voor het internationale incassotraject. Daarom worden vorderingen buiten Nederland verzorgd door de leden van het internationale incassonetwerk Sekundi. Van Arkel is een van de oprichters van Sekundi.

Internationale incasso: netwerk van lokale incassospecialisten

Sekundi is een netwerk van zelfstandige, lokale incassospecialisten die u maximaal kunnen ondersteunen bij het creditmanagementproces. Elke vordering wordt door een lokale incassospecialist in behandeling genomen. Wanneer u zaken doet in het buitenland, bent u er vast van bewust dat naast andere wet- en regelgeving ook cultuur een grote rol speelt in het zakendoen. De incassopartner kent de lokale wet- en regelgeving en tevens de lokale gebruiken.

Partners buiten Europa

Waar Sekundi voorheen voornamelijk Europees georiënteerd was is, richt het netwerk zich nu actief op alle continenten zonder de kwaliteit van de incassopartners uit het oog te verliezen. Sekundi stelt hoge eisen aan haar leden en hun medewerkers om de kwaliteit van haar dienstverlening te waarborgen.

Offerte op maat

Het vaste Sekundi-tarief geldt echter niet buiten Europa en Midden- en Latijns Amerika. Mocht u in dat gebied een vordering in behandeling willen geven, dan krijgt u van ons een offerte op maat. Zo kan Sekundi u van dienst zijn in het MENA-gebied (het Midden-Oosten en Noord-Afrika) en het verre Oosten. Maar ook in andere delen van de wereld zijn wij steeds op zoek naar partners, zodat het altijd de moeite waard is om te informeren of wij u van dienst kunnen zijn.

Uitbreiding: Zweden en Denemarken

Sekundi bestaat op dit moment uit meer dan 500 incassospecialisten die meer dan 24.000 incassozaken per jaar behandelen voor meer dan 8.000 opdrachtgevers. Sekundi is de afgelopen jaren sterk gegroeid en het aantal incassopartners blijft groeien. Onlangs zijn er nieuwe partners bijgekomen in Zweden en Denemarken. Bekijk de lijst met alle incassopartners: Sekundi partners.

Nieuwe koers, nieuwe website

De nieuwe koers van Sekundi is ook online zichtbaar. Onlangs is de vernieuwde website van Sekundi live gegaan. Bekijk de vernieuwde website: Sekundi website. De website is opgebouwd in vier talen, rechts bovenin klikt u op NL voor de Nederlandse versie.

internationale incasso, incasso buitenland, buitenland incasso, deurwaarder buitenland, deurwaarder, deurwaarder inschakelen, inschakelen deurwaarder, deurwaarder utrecht, deurwaarder Zwolle, deurwaarder Breda, gerechtsdeurwaarder Utrecht, gerechtsdeurwaarder Zwolle, incasso Zwolle

Laatste nieuws

Op het Sekundi-blog leest u het laatste nieuws op het gebied van internationale incasso. Ook kunt u op de website terecht voor een lijst van alle partners, de tarieven en informatie over de werkwijze van Sekundi.

Meer weten?

Wilt u meer weten over internationale incasso, de voorwaarden en de tariefstelling? Bel dan naar 088-8252750 of stuur een e-mail naar Accountmanagement@vanarkelgdw.nl. Wij staan u vrijblijvend en in het Nederlands te woord.