Gerechtsdeurwaarder zoeken

Op zoek naar een gerechtsdeurwaarder?

Van Arkel is met zes vestigingen één van de toonaangevende bedrijven in Nederland in het incasseren van geldvorderingen, creditmanagement en juridisch advies. Met dit alles-onder-één-dak-concept vormt Van Arkel op een persoonlijke en klantgerichte wijze de brug tussen opdrachtgevers en debiteuren.

Waarom Van Arkel?

Bij Van Arkel werken gedreven professionals. Betrokken mensen die continu hun kennis uitbreiden en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het vak. Wij stellen ons waar mogelijk flexibel op en houden van een duidelijke en persoonlijke manier van communiceren. Een goed contact met onze opdrachtgevers en debiteuren vinden wij belangrijk.
Wij communiceren respectvol, met oog voor uw specifieke wensen.

Van Arkel ontzorgt haar klanten door het bieden van een full-service dienstenpakket in creditmanagement. Van Arkel voert haar dienstverlening op een zo efficiënt mogelijke manier uit en behaalt een maximaal resultaat voor haar opdrachtgevers, zonder het sociale aspect uit het oog te verliezen. Om te komen tot duurzame relaties staan kwaliteit, respect en betrokkenheid hoog in het vaandel.faillissement, deurwaarder, gerechtsdeurwaarder zoeken, procedure

Betrokkenheid en respect

Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso is een sociale en maatschappelijk betrokken onderneming. Onze sociale betrokkenheid uit zich bijvoorbeeld in onze zaakbehandeling. Onze zaakbehandelaars zijn gedurende het gehele proces verantwoordelijk voor de operationele communicatie met u als opdrachtgever en de behandeling van het dossier. Zo heeft u een vaste contactpersoon die op de hoogte is van de werkwijze en de gemaakte werkafspraken.

Maatschappelijke betrokkenheid

Onze maatschappelijke betrokkenheid toont zich in de partnerships die wij aangaan met verschillende sportclubs en goede doelen in de regio’s waarin wij actief zijn. Deze betrokkenheid komt ook terug in de samenwerking met uw debiteuren. Bij Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso is elk contactmoment met uw debiteur uniek en afgestemd op de persoonlijke omstandigheden om zowel een maatschappelijk verantwoord als een optimaal resultaat te behalen. Daarnaast heeft uw debiteur altijd een vast aanspreekpunt die op de hoogte is van alle ontwikkelingen.

Pro-activiteit, kwaliteit en flexibiliteit

Als gerechtsdeurwaarder en incassospecialist ziet Van Arkel het als haar plicht de opgedane kennis en ervaring te gebruiken om zowel opdrachtgevers als hun debiteuren te adviseren en te bedienen om een maximaal incassoresultaat te behalen. Deze opgedane kennis wordt ook ingezet om uw debiteurenbeheer en de daarbij behorende interne procedures verder te optimaliseren.

Betrouwbaarheid & integriteit

Een gerechtsdeurwaarder zoeken hoeft niet moeilijk te zijn. Als gerechtsdeurwaarder en incassospecialist heeft Van Arkel een maatschappelijke functie waarbij betrouwbaarheid een belangrijke rol speelt. Dit uit zich in de vorm van ethisch verantwoorde normen en waarden waar onze organisatie zich aan conformeert. Deze bepalen dat wij op een respectvolle en klantgerichte wijze onze opdrachtgevers en debiteuren benaderen. Dit is onder andere vastgelegd in de werkomschrijvingen die de privacy van onze klanten en debiteuren garanderen.

Transparant

In onze gedragsregels staat vermeld hoe wij met onze klanten en debiteuren omgaan. Deze regels en richtlijnen zijn vastgelegd in het reglement vanuit de beroepsorganisatie. Door een open communicatie, duidelijke rapportages en online tools, bent u op elk moment op de hoogte van de stand van zaken, waar u ook bent.

Contact

Voor meer informatie over onze incassodiensten en financiële aspecten kunt u contact met ons opnemen.
Bel naar 088-8252750 of stuur een e-mail naar accountmanagement@vanarkelgdw.nl. Wij helpen u graag!