Even voorstellen: Aimée van Mechelen, Losse opdrachten

Bij van Arkel maken onze mensen het verschil. Mensen die al jaren voor Van Arkel werken, maar ook nieuwe gezichten. Dit keer in ‘Even voorstellen ’Aimée van Mechelen, kandidaat gerechtsdeurwaarder en Juridisch medewerker.’

“Mijn naam is Aimée van Mechelen, ik ben sinds 1 september 2019 werkzaam als medewerker Losse Opdrachten bij van Arkel. Ik ben al zo’n 17 jaar actief in de creditmanagementbranche. Mede door de ontwikkelingen binnen de organisatie heb ik meerdere functies vervuld onder andere incassomedewerker, kwaliteitsmedewerker, vestigingsmanager, toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarder en tot voorkort medewerker van de afdeling Sekundi, waar de buitenlandse incasso’s worden verwerkt en behandeld. Door mijn jarenlange ervaring heb ik vele kanten van de deurwaarderij meegemaakt, waardoor ik makkelijk kan schakelen in bepaalde situaties. Door de verschillende functies die ik heb bekleed, ken ik de werkzaamheden van A tot Z.

Waarom deze functie?

“Door de verschillende functies die ik heb vervuld en de jarenlange ervaring heb ik veel kennis opgedaan om een juiste schakel te zijn tussen de wens van de opdrachtgever en de dienstverlening die wij bieden. “

Wat weten veel mensen niet van jouw vakgebied?

“Bij iedereen is wel bekend wat een deurwaarder voor dienst verleend, meestal in negatieve zin. Geld halen is eigenlijk een van de weinige werkzaamheden die iedereen wel weet te benoemen. We doen zoveel meer. Wat vaak niet bekend is, is dat wij als Van Arkel door middel van het bieden van maatwerkoplossingen het verschil kunnen maken in een, meestal voor een geëxecuteerde, vervelende of ingewikkelde procedure. Op basis van ervaring en inzicht kunnen we fouten voorkomen bij opdrachtgevers en adviseren over pragmatische en doeltreffende oplossingen. We kunnen ook de overlast die door de geëxecuteerde mogelijk wordt ervaren zoveel mogelijk verminderen.

Hoe zie jij de toekomst in jouw vakgebied?

“Ik denk dat de deurwaarder altijd zal blijven bestaan, alleen in een andere vorm gegoten. Het is belangrijk om in deze tijd het verschil te maken door werk van een zo hoog mogelijke kwaliteit te produceren.