Wij hebben naar u geluisterd – Dossier Insight opnieuw verbeterd

Dossier Insight, online portal, dossiers, deurwaarder, gerechtsdeurwaarder, incassoDossier Insight, de online inzage-tool voor uw dossiers, wordt verbeterd en verder uitgebreid. Wij hebben informatie en functionaliteiten toegevoegd die het voor u overzichtelijker moeten maken. Op maandag 18 en dinsdag 19 december worden de verbeteringen doorgevoerd.

Het doel van Dossier Insight is u als opdrachtgever te ontzorgen. Zodat u op elk gewenst moment van de dag snel en overzichtelijk de actuele status van uw dossier(s) kunt inzien met daarbij alle gewenste informatie. Na de laatste release hebben wij aangegeven dat wij Dossier Insight blijven doorontwikkelen. Uw feedback helpt ons daarbij. U bent immers de gebruiker van het systeem; u staat bij ons centraal.

De voordelen van Dossier Insight

  1. Altijd en overal: dossierinformatie op een tablet of mobiel te bekijken.
  2. Realtime: wanneer wij een wijziging in uw dossier aanbrengen, zal dit binnen enkele minuten zichtbaar zijn in het systeem.
  3. Overzicht portefeuille: met het dashboard is uw totale portefeuille voor u inzichtelijk. Na het inloggen komt u direct terecht op dit dashboard.
  4. Uw acties op één overzichtelijke pagina: vereist een dossier een actie van u? Dan is er één centrale plek waar u alle dossiers kunt vinden en waar u uw handeling kunt verrichten.
  5. Doorgeven betaling of dossiers sluiten: heeft uw klant een betaling gedaan of wilt u een dossier sluiten? Dan kunt u dit aan ons doorgeven in het systeem.
  6. Nieuwe vordering indienen: dossier Insight geeft u de mogelijkheid om direct een nieuwe vordering in te dienen.

We willen het u zo makkelijk mogelijk maken

In de vernieuwde versie hebben we hard gewerkt aan de algehele gebruiksvriendelijkheid. Zo worden afkortingen toegelicht, niet alleen op het dashboard, maar in het gehele systeem. Dat leest wel zo makkelijk.

Uitbreiding en gebruik gegevens

Financiële overzichten zijn in de nieuwe versie van Dossier Insight uitgebreid. Zo kunt u eenvoudig in een overzicht zien welke tussentijdse afdrachten er zijn gedaan. Daarnaast is op voorhand aan te geven welke dossiers u in wilt zien. Er is dus een scheiding mogelijk in verschillende relatienummers of entiteiten.

Suggesties

Wij stellen uw input erg op prijs. Daarom hebben wij in deze vernieuwde versie de mogelijkheid om verbetervoorstellen door te geven toegevoegd.

Doorvoering verbeteringen

De verbeteringen worden maandagmiddag 18 december en dinsdagochtend 19 december doorgevoerd. Wij proberen zoveel mogelijk na kantoortijden en achter de schermen te verwerken zodat u hier geen hinder van heeft. Helaas kunnen we het niet voorkomen dat de portal tijdens de doorvoering beperkter bereikbaar zal zijn. Onze excuses voor dit ongemak.

Vragen over Dossier Insight of een account aanvragen?

Neem gerust contact met ons op via 088-8252750 of stuur een e-mail naar: accountmanagement@vanarkelgdw.nl
Wij hopen u hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn!