Aandacht Spieren voor Spieren

spieren voor spieren, deurwaarder, excelsior, gerechtsdeurwaarder, sponsorExcelsior speelt de rest van dit seizoen met de naam van Spieren voor Spieren op de shirts. Afgelopen zondag, 17 december, tijdens de wedstrijd tegen FC Groningen was de aftrap van de samenwerking met Spieren voor Spieren. Van Arkel was uiteraard aanwezig bij deze bijzondere dag.

Spieren voor Spieren is de opvolger van Support Casper. Sinds 12 februari van dit jaar liep Excelsior met de naam van Support Casper op het shirt. Op initiatief van Casper van Eijck zamelt deze stichting geld in voor nieuwe behandelmethode tegen alvleesklierkanker. De hoofdsponsor van Excelsior, DSW Zorgverzekeraar, heeft ruimte op de spelersshirts van Excelsior beschikbaar gesteld voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

Er zijn 20.000 kinderen in Nederland met een zeldzame spierziekte in Nederland. Spieren voor Spieren droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte. Met partners, met sportieve acties en evenementen én met de inzet van topsport- en kind ambassadeurs wordt zoveel mogelijk geld opgehaald. Dit geld wordt besteed aan onderzoek en aan diagnostiek, behandeling en zorg in onder andere het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht. Maar ook aan hulpmiddelen en mooie evenementen die een beetje geluk brengen voor kinderen met een spierziekte en hun gezinnen.[1]

Aftrap 17 december

De aftrap van de samenwerking met Spieren voor Spieren was op zondag 17 december rond de thuiswedstrijd van Excelsior tegen FC Groningen. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan Spieren voor Spieren. Uiteraard was Van Arkel, als businesspartner, bij deze bijzondere dag aanwezig. “Je staat er niet bij stil dat sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Ik vind het een geweldig initiatief van Excelsior en van de hoofdsponsor DSW, dat zij hier zelfs aandacht aan besteden door shirtruimte beschikbaar te stellen om exposure te genereren. Wij dragen uiteraard een steentje bij. Ik hoop op een hoge opbrengst”, aldus Roland Korevaar, manager marketing & sales Van Arkel.

[1] Bron: Spieren voor Spieren